Aanbouw Weert Middelstestraat

Aanbouw Weert Middelstestraat.

Voor onze gewaardeerde opdrachtgever zijn we begonnen met een aanbouw met ronde gevels.

De buitenmuren worden gestuuct op de zijgevels waar de buren tegen aan kijken worden gemetseld en afgevoegd.

Zoals op de foto hierboven te zien is is de Aanbouw Weert uitgezet en is de fundering uitgegraven met een kleine minigraver. De plastiek die u ziet is ervoor zodat het water wat in de beton zit niet in de grond kan trekken, zo droogt de beton minder hard wat de sterkte te goede komt.

Met de betonpomp wordt de beton in de fundering sleuf gepompt. Na het verharden van de beton kan er “op peil gemetseld” worden voor deze Aanbouw Weert Middelstestraat.

De begane grondvloer van deze Aanbouw Weert Middelstestraat is nu gestort op 10 cm isolatie. Nu kan er begonnen worden met het metselen van de binnenmuren.

About Rudolf Broens

Ik ben Rudolf Broens geboren op 14-07-1974 in Ospeldijk (gem. Nederweert). Ben opgegroeid op een boeren bedrijf. Al vroeg mijn handen uit de mouwen moeten steken. Na de LTS Timmeren te hebben gedaan begonnen met de opleiding voor metselaar. Daarna het vakdiploma aannemers gedaan en met goede resultaten afgerond. Na een paar jaar voor een werkgever te hebben gewerkt begon het te kriebelen om voor mij zelf te beginnen. In 1997 ben ik dan ook begonnen met Broens Bouwbedrijf nu dus 17 jaar geleden. Bouwen vind ik geweldig om te doen! Het geeft mij voldoening en energie om iets te maken, iedere dag te zien dat er weer wat veranderd is aan het bouwwerk waar je mee bezig bent. En als het dan af is het bouwwerk over te dragen aan de opdrachtgever zodat die daar nog jaren van kan genieten! "Wij bouwen op vertrouwen" Broens Bouwbedrijf

Comments are closed.