Aannemer Heythuysen werk st

Aannemer Heythuysen werk st

Aannemer Heythuysen werk st

Aannemer Heythuysen werk st.
Voor onze opdrachtgever in Heythuysen kregen we de opdracht om de doorgang van woonkamer en keuken te verbreden.De opdrachtgever heeft al een constructie berekening laten maken.

image

De foto laat de bestaande situatie te zien.

image

image

We hebben de muur eerst ingezaagd om een rechte kant te krijgen als je de muur zonder in te zagen sloopt breken de stenen scheef af.

image

Ook wij werken niet graag in stof, is niet goed voor onze gezondheid.
Daarom is er alles afgeplakt en staat de afzuiging op volle toeren te draaien.
Deze afzuiging is speciaal gemaakt voor het afzuigen van stof bij sloopwerk.

image

Ook een muur langs de keuken moet verwijderd worden.

image

Na het leggen van de stalen balk die het plafond draagd wordt deze bekleed met stukplaten zodat onze stukadoor deze weer mooi kan stucen.

image

Nu kan morgen de stukadoor aan de slag.

U ziet het ook voor kleine werken moet u bij Broens Bouwbedrijf zijn!

Bel ons even!! Tel 0495-624972.

About Rudolf Broens

Ik ben Rudolf Broens geboren op 14-07-1974 in Ospeldijk (gem. Nederweert). Ben opgegroeid op een boeren bedrijf. Al vroeg mijn handen uit de mouwen moeten steken. Na de LTS Timmeren te hebben gedaan begonnen met de opleiding voor metselaar. Daarna het vakdiploma aannemers gedaan en met goede resultaten afgerond. Na een paar jaar voor een werkgever te hebben gewerkt begon het te kriebelen om voor mij zelf te beginnen. In 1997 ben ik dan ook begonnen met Broens Bouwbedrijf nu dus 17 jaar geleden. Bouwen vind ik geweldig om te doen! Het geeft mij voldoening en energie om iets te maken, iedere dag te zien dat er weer wat veranderd is aan het bouwwerk waar je mee bezig bent. En als het dan af is het bouwwerk over te dragen aan de opdrachtgever zodat die daar nog jaren van kan genieten! "Wij bouwen op vertrouwen" Broens Bouwbedrijf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *