Vragen stel ze hier!

Volg ons via:

facebook Broens Bouwbedrijftwitter Broens Bouwbedrijfyoutube Broens Bouwbedrijfgoogleplus

Heeft u een vraag?

Als u vragen heeft over uw bouw of relevant aan de bouw stel ze dan hier onder!!

Ik ben Rudolf Broens Begonnen met Broens Bouwbedrijf op 1 januari 1997.

Ik probeer een antwoord te geven op uw vraag gratis en voor niets.
Het antwoord geef ik dan op deze website zodat deze website interactief wordt het maakt dus niets uit of u nu klant bij ons bent of niet ik probeer al uw vragen te beantwoorden.
Auteur Rudolf Broens


Comments

Vragen stel ze hier! — 9 Comments

 1. Hallo, we hebben een kleine lekkage in de douchecabine; er is betegeld op een houten vloer. Er is een skimcoat aangebracht maar er is na een jaar een tegel losgeraakt, na het drogen en het opnieuw vastplakken v/d tegel en voegen en kitten, ruikt het op de badkamer wat muf/aarde achtig….
  Heb jij misschien lekdetectieapparatuur en zou je daarmee eens kunnen controleren waar het probleem zit?
  Ik woon in Grathem, alvast bedankt voor een reactie, groet Eric.

 2. Hallo Eric,

  Het probleem zit hem waarschijnlijk in de houten vloer onder het tegelwerk hout is geen stabiele vloer.
  Een houten vloer blijft veel werken waardoor in de voegen van het tegelwerk kleine scheurtjes ontstaan waardoor er vocht door kan.
  En je begrijpt dat als hout vervolgens nat wordt het uitzetten en krimpen alleen maar meer wordt.

  Is er wel een zwaluwstaart vloer over de houten vloer aangebracht of niet?
  alleen Skimcoat is niet voldoende.

  Rudolf Broens.

 3. We hebben een houten tuinhuis van ca. 6×4 meter gekocht (2700 kilo)met binnenmuurtje en willen een goede fundering laten maken. Moeten we kiezen voor een ouderwetse fundering met een opgemetseld randje of is een betonnen gewapende vloer voldoende? En hoeveel kosten deze opties om door jullie te laten doen (uitgraven kunnen we zelf)? Met vriendelijke groet, Karin

 4. Hallo, Kunt U me vertellen of een bouwvergunning nodig is voor het afbreken van een dragende muur?Het is in een woonhuis in de gemeente Roermond. Zo ja, kunt U deze vergunning dan ook voor ons regelen als we de klus door U laten doen?

  Groet Richard Janssen Roermond

 5. Als we een dragende muur willen laten uitbreken door jullie, is er dan ook een bouwvergunning nodig? De betreffende muur zit tussen garage en woonkamer.
  Helpen jullie ook met het verkrijgen van een dergelijke vergunning? Het betreft een woning van omstreeks 1848 te Roermond.

  Groet R. Janssen

 6. betreft een app 2de verdiep onder dak. Bij slagregen wordt binnenmuur boven een raam serieus nat tot ong 20 cm onder plafond. Dak is reeds
  nagezien en de gevelvoegen zijn, reeds uitgeslepen en terug ingevoegd waarna de gevel is behandeld met een vochtwerend product. Kan zoveel nat bij slagregen de oorzaak zijn van een koude brug? Wij weten het niet meer.Kun je ons helpen. Dank U

 7. Hoi Rudolf,
  Wij zitten met een groot probleem we hebben augustus 2016 onze woning de spouwmuur laten bijvullen met HR iso plus.
  En hebben sinds december 2016 dat onze kelder klets nat is hiervoor hadden wij hier geen last van het betreft en hoekwoning.
  In de kelder zitten geen ventilatie gaten.
  Wat is jou oplossing?

  En tweede vraag in de kruipruimte zie ik dat en deel van de binnenmuur door de opnieuw ingespoten isolatiemateriaal is weg gedrukt en het isolatiemateriaal Ligt in het water bestaat er nu de kans dat het isolatiemateriaal het water opzuigt met alle gevolgen van dien?
  Kan ik hier het bedrijf voor aansprakelijk stellen en een vochtigheid meting van de muur laten nemen?
  Wat stel jij hierin voor ?

 8. Hallo Rudolf,
  In ons huis hebben wij tuindeuren met dubbelglas en ervoor zit n convectorput. We hebben last van kou over de vloer en dit heeft vlgs de vakman te maken dat de convectorput te ver van de tuindeur is geplaatst. Een oplossing is een radiator of infrarood paneel aan de muur, haaks op de tuindeur. Welk van de twee opties zou u adviseren?
  Mvg, Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *